mandag den 30. marts 2009

Venice paa BandBase

Bandbase er et af landets foerende musikcommunities. I dag bringes en fin artikel af vores venner fra Venice, der forklarer, hvorfor de har valgt at bruge tid og krudt paa et social media-eksperiment -- en dialogisk blog, der handler om deres nye album Sober og tankerne bag det at lave et album, det at vaere musiker, det er kommunikere. Venice introducer artiklen saaledes:

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi nok ikke var kommet på at placere en stor del af vores promotion på sociale medieplatforme, hvis ikke et af bandets medlemmer havde deltaget i Musikparlamentets andet arrangement om ’Blogging i den danske musikbranche’. Derfor synes vi også, at det er på sin plads at give læserne af arrangements mediepartner – Bandbase – en kort status på vores foreløbige oplevelser med vores eget blogging-eksperiment. En slags midtvejsevaluering, om man vil."

Laes hele Venice-artiklen paa Bandbase her -- Venice om blog og rock. Bandbase har tidligere bragt en featureartikel om The Venice Blog Project -- laes mere om det her -- Venice, please stand up!

Ingen kommentarer: