mandag den 23. marts 2009

Pladekaerlighed -- fra musiker til musiker

Under titlen post-britpop, glam rock & social media har vi tidligere skrevet om musikpromotioneksperimentet -- The Venice Blog Project.

De foerste loefteraketter er aktiverede i form af indlaeg fra tre ud af bandets fire medlemmer. Tobias lader vente paa sige.

Blogmediet staar og falder med afsenderens integritet -- der er kamp om opmaerksomheden, og det er nemt at begynde, men svaert at holde moment og interesse. Baade paa afsender- og modtagersiden.

Battle & Bounce er stolte af at praesentere en kendt figur fra den koebenhavnske musikscene, nemlig Dennis Mejdal. Kendt af nogen som manden bag Vegas grafiske udtryk -- af andre som en jovial og lun vaert til singer-songwriter-arrangementet Klub Mini Vega -- og af andre igen som manden bag det anmelderroste debutalbum fra 2008 Grow Little Acorn, Grow.

Det er nemt at forfalde til organiske metaforer, saerligt oven paa saadan en titel. Og naar vi ved, at ogsaa Venices forsanger er glad for det organiske -- men lad os holde os til raketmetaforerne i stedet.

Launch! el. "tryk paa knappen", som Dennis Mejdal skriver!

Kan musikere blogge? Ja, det ser det ud til, naar man laeser Dennis Mejdals seneste indlaeg paa Venice-bloggen. Venice har netop sendt deres foerste album til tryk -- efter at have fungeret som liveband i godt 10 aar. Mejdal, AKA I Am Marshal, skriver:

"Én af de bedste følelser i verden - som musiker - er når man i lang tid har knoklet, nørklet, fortrudt, nørklet noget mere, endelig sidder med fingeren på send mail, for det betyder at om lidt kan man ikke ombestemme sig, om lidt er alle diskussionerne definitive, om lidt er ens album på vej i tryk et sted i ude i den store verden, for efter at komme tilbage til… ja, hvor kommer den egentlig tilbage til? Og det er her følelsen topper send følelsen, for når man endelig står med det færdige produkt i hånden, se det er en oplevelse man husker."

Ren foelelse af indfriede forventninger -- fra musiker til musiker. Men samtidig ogsaa en fin formidling af udtalt glaede ved at skrive, producere og publicere ny musik!

Ingen kommentarer: