onsdag den 25. november 2009

I klimaets tegn: Klimaministre & Your Climate TV

Klimaminister fra Connie Hedegaard til Lykke Friis
Klimatopmødet er nært forestående, og der sker ting og sager på den front, må man sige. Connie Hedegaard blev i går officielt udråbt som ny EU-kommissær og lur mig om hendes resort ikke bliver klimaomrdået.

Lykke Friis, som vi bl.a. kender for frejdige fodboldmetaforer i forbindelse med formidlingen af EU-politik -- og senere som prorektor ved Københavns Universitet -- overatger posten som klimaminister efter en mindre ministerrokade. At miste en ministerpost var altså prisen, Lene Espersen og Det Konservative Folkeparti måtte betale for at få en K-minister til EU. Diverse medier varsler om, at udenrigsministerposten også indgår i en større byttehandel, som nok først materialiserer sig på den anden side af nytår, når klimatopmødet 2009 er veloverstået. Vi er særligt spændte på at se, hvordan resultatet bliver for verdens fattigste lande, der ofte bliver ramt først og hårdest, når klimaet ikke arter sig, som vi kunne ønske

Your Climate TV: Live-dækning af det alternative klimamøde i DGI-byen


Battle & Bounce har indgået aftale med Your Climate TV om at fungere som social media champions i en timerække. Det gør vi glædeligt kvit og frit for at støtte op om formidlingsindsatsen i forbindelse med det alternative klimamøde, der køres sideløbende med det officielle klimatopmøde i Bella Centeret.

Ingen kommentarer: