tirsdag den 8. december 2009

Collaboration, Social Media & humanitære gaver

Collaboration -- YourClimateTV & WeCollaborate
Battle & Bounce deltager som frivillig i arbejdet for at promovere det alternative klimatopmøde i DGI-byen. Dels via vores klimaportal, Klimacommunity.dk; dels ved konkret promotionarbejde i de sociale medier i forbindelse med WeCollaborates YourClimate.TV -- slutteligt deltager Jannick Blaksmark i en paneldebat senere på dagen om klimaforandringer, sociale medier, kollaboratoin, mv., som vi glæder os til at følge live...

Humanitære gaver
Klimaet er på alles læber nu -- og vi er i månedsvis blevet bombarderet med viden og omregningsnøgler, der indikerer, at vi i den vestlige verden lever flot og godt, men at ofte sker på verdens fattigste bekostning. Og ofte i langt højere grad, end vi måske havde taget højde for.


Bomuldsproduktion i Indien er fx et enormt vandkrævende foretagende. Samtidig er det også verdens fattigste, der ofte rammes først og hårdest af klimaforandringerne. Derfor vil vi slå et slag for humanitære gaver under juletræet i år -- dels for at sætte fokus på problemer, og hvordan de kan løses -- dels for at gøre en konkret forskel.

Ingen kommentarer: