onsdag den 7. oktober 2009

Ondagsopsamling -- sociale medier, musik & humanitært arbejde

Sociale medier
Folk har taget rigtigt flot imod vores ny social media-satsning -- Vega på Goombay. Det er vi glade for og lover at holde roret steady, så det fortsat er muligt meningsfuldt at komme med bag facaden og få indsigt i, hvad der rører sig blandt bookere og kommunikatører på et af Danmarks førende spillesteder.

Vi roder også med lidt nye initiativer inden for musikformidling og den danske musikblogosfære.

Christian, AKA Klemme, har just begået en opsummering af efterårets musikfestivaler -- herunder Wundergrund Christian fører journal over sit praktikant liv online, så hvis du er nysgerrig efter, hvordan et positioneringsbureau som Battle & Bounce opleves indefra, så kig her -- Battle and Blog.

Humanitært arbejde
Vi hjælper Folkekirkens Nødhjælp med at sætte fokus på en række kerneområder inden for humanitært arbejde. Det drejer sig fx om genbrug, sult, klima og verdens fattigste kontinent, Afrika. Det kan der læses mere om her: Wiki -- humanitært arbejde.

Vi driver også en uafhængig klimaportal, der bl.a. samler, beskriver og introducerer nyt fra danske klimablogs. I den forbindelse glæder vi os til at deltage i Blog Action Day 2009, som sætter fokus på netop klima & klimaforandringer.

Ingen kommentarer: