fredag den 16. oktober 2009

Fredagsopsamling: Giana Factory, Klimasang & Blog Action Day 2009

Giana Factory-konkurrence

Vores venner på Vega har lige givet os 2 x 2 billetter til Giana Factory-koncerten i morgen aften. Josinea Room opvarmer, så det er muligt at få stillet lysten til en god omgang pigerøst.

Ny klimasang -- The Time Has Come
På vores klimaportal Klimacommunity har vi lige smidt den ny klimasang op. Gode, gamle The Scorpions er blevet trukket ud af stalden og støvet af. Speak af bl.a. Desmond Tutu -- og så er det hele en fortolkning af Mike Oldfield klassikeren -- The Time Has Come. Lyt og se her: Klimasangen The Time Has Come.

Hvad er Kyotoaftalen?Thomas Becker er jo som bekendt blevet fritstillet. Rod i bilagene. Kammeradvokat på banen. Ikke godt med rod i Klimaministeriet så kort tid før klimatopmødet i december. International presse har øjnene på Danmark. Kyotoaftalen udløber i 2012, så det er essentielt, at en ny bindende aftale kommer på plads under el. som umiddelbar forlængelse af klimatopmødet. Christian, vores praktikant, der elsker sild og sylte, har begået et indlæg om Kyotoaftalen, som kan danne grundlag for videre research. Kan det læses her: Hvad er Kyotoaftalen.

Ingen kommentarer: