mandag den 1. juni 2009

In Danish, 3 x musikfestival -- Distortion, SPOT & Copenhagen Jazz Festivla

Sommer var det. Festivaltid var det. SPOT -- Copenhagen Jazz Festival -- Distortion.

Musikfestival 1 -- SPOT i Århus
SPOT i Århus er veloversået, og vores holding-site Musikblogs.dk har budt på en fin opsamlende artikel, der vinkler sagen således -- Du kunne ikke være med til Spot-festival i Århus, smilets by, men fortvivl ej -- dine yndlingsbloggere var der og bringer ord, der beskriver festivalen, billeder der indfanger den, videoer, der fomidler den levende og musikbidder, der auditivt får dig til at følde dig med. SLUT, over'n'out.

Musikfestival 2 -- Copenhagen Jazz Festival m. Thomas Blachman & Den Sorte Skole
Det er 31. gang, at Copenhagen Jazz Festival afholdes i år, og musikfestivalen, der som navnet antyder, har fokus på jazzmusikken, er i den grad vokset. Sidste år introduceres underretningen Something Else, og i år åbnes festivalen faktisk inden for det alternative spektrum -- der ligger et sted mellem grænsebrydende jazz -- inkarneret af Thomas Blachman, som de fleste nok i hvert fald kender fra X-faxtor-programmet -- Blachman stiller op med sit nye band The Pulse til åbningsarrangementet -- og det sker i skøn forening med hip-hop/dj-kollektivet Den Sorte Skole. Sådan! Vi venter, programsat, alt er klart.

Læs også om Roskilde Festival.

Musikfestival 4 -- DiSToRTioN FeSTiVaL
Én dag per bydel. Reclaim the streets musically. Beats, breaks, urban, electronica & rock. Ud over stepperne. Gadefester, ind med designere og designbutikkern. Musikken ud i gaderne. København på det internationale gadefestkort, det er tid til Distortion Festival. Vi håber, at politiet forholder sig venligt stemt, det plejer de at gøre og folk fra udlandet strømmer til, fordi den slags ikke helt kan lade sig gøre i deres hjemstavn-city.

Ingen kommentarer: