mandag den 8. februar 2010

2010-opsamling: Roskilde Festival 2010 & Climate Cup 2010

Ok, 2010-opsamling er måske så meget sagt... Overskriften blev kægt valgt efter at have fundet en samlehat for, hvad vi skrev om sidste uge -- og det blev altså 2010. Emne 1 er Roskilde Festival 2010, hvor musikbloggerne for første gang inviteres med ind til festivalen med stort set samme mulighed som traditionelle journalister. Emne 2 er Climate Cup 2010, som blev skudt i gang sidste uge med en pressemeddelelse fra sekretariatet hos PWC.

Roskilde Festival 2010
Sidste år dækkede vi YourSpace-arrangementet, som er en del af Roskilde Festival alternative medieby. Dels skrev om de forskellige tiltag, dels deltog Herr Blaksmark i en paneldebat om, hvilken rolle musikblogs og musikbloggere kunne tænkes at komme til at spille i fremtiden. I løbet af året, der er gået, er der kommet mere og mere fokus på bloggernes rolle i medielandskabet. Det er vi naturligvis glade for!

Climate Cup 2010
I løbet af sidste år dækkede vi Climate Cup-initiativet, som er stablet på benene af Berlingske Tidende, Ugebrevet Mandag Morgen & PircatewaterhouseCoopers. 19 virksomheder og initiativer var nomineret for deres klimaindsats til Climate Cup 2009— og årets hovedpris (for innovation) blev af Hans Kongelig Højheds Konpris Frederik overrakt til Stirling DK.

Klimapolitik
Og nu, vi taler klima, så vil vi lige slå et slag i blogbolledejen for Folkekirkens Nødhjælps ny klimapolitik.

Ingen kommentarer: