mandag den 24. august 2009

Århus festuge & humanitære organisationer

Battle & Bounce -- heterogenitet

Vores arbejde har det jo med at stritte i alle mulige forskellige retninger. Det kan vi godt li'!

Praktikant for efterårssemestret er ved at være på plads. Det glæder vi os til. Musikken fylder en del -- musikbloggere, branchefolk og andet godtfolk -- musikelskere fx -- har taget vældigt fint imod vores uafhængige musikportal, som vi i begyndelsen kaldte musikblogs.dk., sådan ganske beskrivende. Nu er vi begyndt at kalde den Goombay.

Fra Roskilde Festival til Århus Festuge


Sommeren bugner med musikfestivaler. Vi lagde ud med de obligatoriske -- Start! & Spot fx. Og så var der Roskilde Festival. Mere street-agtige sager som Distortion og Trailerpark Festival 2009 blev der også plads til. Og nu skydes Århus Festuge snart i gang i smilets by. Der er masser af featureartikler -- også om pladeselskaber. Store som små -- fx Tiger Tunes, Music for Dreams & Crunchy Frog, som snart bliver buksemoden med en fin alder på 15 år! Tillykke!

Men livet er ikke lutter lagkage


Og vi kan jo ikke kun skrive om fest, gøgl og gejl. Folk sulter. Faktisk en sjettedel af verdens befolkning. Vi kaster os ind i kampen med en wiki om humanitære organisationer, som er under udarbejdelse og vil dække dels en række humanitære temaer -- sult, aids, klimaforandringer, osv -- dels beskrive en række af de lande, der er hårdest ramt at humanitære katastrofer og udfordringer fx i Afrika.

Vel mødt online!

Ingen kommentarer: