fredag den 8. maj 2009

In Danish -- Musikblogs.dk 2.0

Ny udgave af musikblogs.dk

Musikblogs.dk genopstår i nyt design, med kraftigt forbedret backend og nye funktionaliteter efter kinesiske hackere så sig varme på vores nye SatSite om musikblogs specifikt og den danske musikscene -- sådan en anelse bredere betragtet.


Hvad er idéen bag musikportalen
En del musikentusiaster og bloggere har i det sidste års tid givet udtryk for, at der manglede en samlende tjeneste. Diverse oversigter over musikblogs på dansk og/el. engelsk om dansk/skandinavisk musik har været publicere på forskellige musikfora så som Gaffa, Soundvenue & Bandbase. Musikparlamentet har haft musikblogging oppe og vende bl.a. med bidrag fra Berlingske Tidenenes anmelder Thomas Søie og BB-direktør Jannick Blaksmark, ex GoViral.
Kvalitetsblogs
Ideen med portalen er at samle & beskrive kvalitetsblogs musik. Indtil videre er initiativet blev vel modtaget -- ikke kun af de kinesiske hackere...

Brugergenereret & redaktionelt indhold
Målet med portalen er at finde en fornuftig balance mellem brugergenereret indhold (i form af tilmeldinger & beskrivelser af musikblogs) & redaktionelt indhold begået af Battle & Bounce-folk og/el . eksterne skribenter. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i et publicere et kvalitetsindlæg el. to på musikblogs.dk.

Læs mere her om sociale medier.


Go' Store Bededag!

BB-team out...

Ingen kommentarer: